Veluwe IJssel Media Groep

VIJMG

advertentie
Geschreven door Fred Rijckenberg
10 juli 2024 19:31


Spetterend Zomerfeest Geerstraat trekt een volle tent
Foto: Spetterend Zomerfeest Geerstraat trekt een volle tent

VAASSEN - Afgelopen vrijdag en zaterdag beleefde de Geerstraat een onvergetelijke dag tijdens het jaarlijkse Zomerfeest. Het evenement werd een groot succes met een breed scala aan activiteiten en festiviteiten voor jong en oud.

Afgelopen vrijdag en zaterdag beleefde de Geerstraat een onvergetelijke dag tijdens het jaarlijkse Zomerfeest. Het evenement werd een groot succes met een breed scala aan activiteiten en festiviteiten voor jong en oud.

De vrijdag begon met de spannende DAP Vaassen Vierkamp, waarbij zestien sportieve teams streden om de felbegeerde bekers. Team Prutsers ging uiteindelijk met de winst naar huis. Het feest vervolgde op zaterdag met een darttoernooi, georganiseerd door Gewoon Deurgoan, waarbij mooie geldprijzen en bekers te winnen waren.

Voor de kinderen was er een uitgebreid spellenparcours met onder andere een stormbaan, waterballonnen slaan en katapult schieten. Het plezier spatte er vanaf. Ondertussen konden de bezoekers genieten van heerlijke zelfgebakken appeltaarten tijdens de bakwedstrijd, en het Oosterhuuzens Dialectkoor zorgde voor vrolijke muziek.

De avond begon met de gezellige Buurt BBQ, gevolgd door de Alleskunner-wedstrijd die veel plezier en gezelligheid bracht. Het vogelschieten was een serieuzere aangelegenheid, maar ook daar werd volop van genoten.

Als afsluiter stond de voetbalwedstrijd van Oranje op het programma, waarbij de prijzen voor de diverse evenementen net op tijd werden uitgereikt. De dag eindigde met een knallend feest in de tent, waarbij Bandje Voor De Sfeer de bezoekers tot in de late uurtjes lieten dansen.

Het Zomerfeest Geerstraat was wederom een daverend succes, vol sportiviteit, gezelligheid en feestvreugde. Buurtraad Geerstraat bedankt iedereen voor hun komst en inzet en kijkt nu al uit naar de editie van volgend jaar.


Epe Nieuws 

zomerfeest  vaassen  geerstraat  vierkamp 
 
  • VIJMG Live
  • VoorstVeluwezoom Live Radio
  • RTV794 Live Radio
advertentie